ma��urani�� nov��anica

URL

3 dec 2010 ... Anica Vrhovec [email protected] ... Jadranka Dakič, Mercator: »Bodite vztrajne, pogumne in nikakor ne pozabite na svoje zasebno ...

URL

Danas se zna za pet hrvatskih glagoljskih inkunabula: dva misala. (1483, 1494), dva ... Prva glagoljska inkunabula je Misal koji je iz tiska izašao 22. veljače.

URL

ANICA KASTELEC svetovalka. Izobrazba / študijska smer univerzitetna diplomirana socialna delavka. Na Gimnaziji Novo mesto od leta. 1995. Aktualni projekti ...

URL

28 tra 2013 ... sudjelovala je u formulacijama kokošje i goveđe juhe s tjesteninom, kokošje i ... smio službeno nazvati “goveđi gulaš” jer se radilo o prethodno.

URL

Uz svaki eufemizam navedeno je značenje i primjer uporabe iako postoje iznimke kod kojih taj primjer nije pronađen, ali će biti detaljnije objašnjeni u nastavku.

URL

Anica Trp redovita je profesorica i voditeljica Katedra za termodinamiku i ... Zavodu za termodinamiNu i energetiNu na TehničNom faNultetu Sveučiliśta u Rijeci.

URL

i Zoran Čubrilo, a mlađi par Nadežda Perišić-Nola i. Filip Nola. Tijekom jednoga dokonog popodneva oni se zabavljaju u vrtu: sjede, fotografiraju se, beru cvi-.

URL

kiparskih importa u Zadru simbolički označen prijenosom relikvija sv. Šimuna, ... Usp. Marijana Kovačević, O prvoj monografskoj obradi škrinje Svetog Šimuna u ...